36 photos available

Sold: Don Boscoplein 31, 4812 TP Breda

Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 234 m²
Liveable area 121 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€359,000
Sold

General

!!!LET OP, DE GENOEMDE PRIJS IS EEN VANAFPRIJS!!!
Zeer ruime, rustig gelegen, uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met grote voor- en achtertuin (met achterom), garage en oprit, uitkijkend over een schitterend grasveld, gelegen nabij het winkelcentrum aan het Dr. Struyckenplein en het centrum van Princenhage.
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Construction period 1995
Status Sold
Offered since 24 April 2019

Features

Offer
Reference number 06082
Asking price €359,000
Heating €165
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 24 April 2019
Last updated 01 July 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1995
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 234 m²
Effective area 121 m²
Living area 56.5 m²
Content 425 m³
Surface area external storage rooms 15 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Garden 2 - Type Back yard
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Bathroom facilities Bath
Shower
Toilet
Washbasin furniture
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

!!!LET OP, DE GENOEMDE PRIJS IS EEN VANAFPRIJS!!!
Zeer ruime, rustig gelegen, uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met grote voor- en achtertuin (met achterom), garage en oprit, uitkijkend over een schitterend grasveld, gelegen nabij het winkelcentrum aan het Dr. Struyckenplein en het centrum van Princenhage.

Ground floor

De entree geeft toegang tot de toiletruimte (met fonteintje), garderobe, meterkast (7 groepen en aardlekschakelaar), de woonkamer en -middels een vaste trap- de eerste verdieping.

De zeer ruime lichte L-vormige, uitgebouwde woonkamer/eetkeuken is maar liefst circa 47 m² groot.

In de woonkamer valt zeer veel licht binnen door de grote ramen aan de voorzijde, de zijramen en de openslaande deuren en de fijne lichtstraat aan de achterzijde. De zithoek is aan de voorzijde van de woning en kijkt uit over de speeltuin van het Don Boscoplein. Onder de trap is een mooie praktische kast gemaakt, t.b.v. van boeken en de tv.

De -aan de achterzijde van de woning gelegen- zeer ruime en lichte, open eetkeuken heeft een moderne keukenopstelling met veel lades, kastenwand en inbouwapparatuur, waaronder 5-pits gaskookplaat (met wokbrander), een brede vrijhangende rvs afzuigkap, een rvs gril/oven, een rvs magnetron en een vaatwasser.

De woonkamer en keuken zijn voorzien van een mooie eiken vloer en de wanden zijn voorzien van stukwerk.

First floor

Op deze verdieping vind u de overloop (met zijraam), drie slaapkamers en de badkamer. Vanaf de overloop kunt u –via een vaste open trap- naar de tweede verdieping.

Slaapkamer I is circa 7,7 m2 groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer II, de masterbedroom is 13 circa m2 groot en is ook aan de achterzijde gelegen

Slaapkamer III is aan de achterzijde gelegen en is circa 9 m2 groot.

De functionele badkamer heeft een wastafel met meubel, ligbad met thermostatische kraan, een hangend toilet met inbouwreservoir en douche met thermostatische kraan.

De vloeren op de eerste verdieping zijn afgewerkt met houten planken, de wanden zijn gestukt en de plafonds zijn afgewerkt met spuitwerk.

Second floor

Op de zolder vind u de voorzolder en slaapkamer. De voorzolder is heerlijk ruim en licht (door het zijraam en de dakkapel aan de achterzijde. De zolder lijkt extra ruim, doordat de complete nok gebruikt wordt en in het zicht is.

Op de voorzolder (circa 12 m2) hangt de cv-ketel (Remeha Tzerra M28 CW4 uit 2016) en de mechanische ventilatie-unit (2017). Daarnaast zijn op deze voorzolder de aansluitingen t.b.v. de wasmachine en droger, bergruimte in de knieschotten (voor- en achterzijde)

De overloop geeft toegang tot de slaapkamer.

Slaapkamer IV (circa 17 m²) is heerlijk hoog en licht (door de dakkapel aan de achterzijde en het grote veluxraam aan de voorzijde). Er is bergruimte onder het knieschot.

De wanden van de tweede verdieping zijn gestukt en op de vloer ligt een lichte laminaatvloer.

Garden

De voortuin is ruim en voorzien van vaste beplanting.

De woning beschikt over deels met de buren gezamenlijke oprit, voor de garage is de parkeergelegenheid voor één auto.

De op het oosten gelegen royale achtertuin biedt veel privacy en heeft terrassen, vaste beplanting, lichtpunten, wateraansluiting en gazon. Via een poort kun u naar de oprit.

Vrijstaande garage

De praktische royale garage (circa 15 m2) heeft elektra en een segmentendeur aan de voorzijde en een loopdeur naar de achtertuin.

Details

Het Don Boscoplein ligt op korte afstand van het Dr. Struyckenplein met de diverse winkels (waaronder twee supermarkten) en de historische dorpskern van Princenhage. Hier is een ruim aanbod aan winkels te vinden waaronder een Hema, modezaak, bakkerijen, supermarkten, drogist, twee slijterijen, een opticien, horeca-gelegenheden etc.

In de omgeving zijn basisscholen, sportvoorzieningen, kerken en de woonboulevard. Met de fiets bent u zo in het centrum van Breda of op het centraal station. Het oude en gezellige stadscentrum van Breda biedt u mogelijkheden op het gebied van cultuur, winkelen en uitgaan door de aanwezigheid van diverse voorzieningen zoals de verschillende restaurants, Het Chassé Theater, de winkelstraten, het winkelcentrum `De Barones`, de Grote Markt en de nieuwe haven van Breda. De woning ligt gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).

Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Mariska Franken Vastgoed
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Mariska Franken Vastgoed
Haagweg 392 A1
4813 XG Breda
telefoon: 076-5217010
e-mail: mariska@mfvastgoed.nl
www.mfvastgoed.nl

Floor plans

Extra

Recently viewed